Početna
Vesti
Događaji
O nama
Istorijat HSSLD
Predsedništvo
Sponzori
Partneri
Korisnički Portal
Kontakt
Početna Događaji Redovni godišnji sastanak Hirurške sekcije SLD - 09. decembar 2022. godine

Redovni godišnji sastanak Hirurške sekcije SLD - 09. decembar 2022. godine

Poštovane koleginice i kolege, dragi prijatelji,


Ove godine Klinika za urgentnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije ima tu čast da organizuje redovni decembarski sastanak Hirurške sekcije SLD-a.


Nastavljajući tradiciju međunarodne akademske saradnje, imamo veliko zadovoljstvo da budemo domaćini uglednim stručnjacima iz vodećih evropskih hirurških institucija. Cilj i ovog Skupa je integrisanje saznanja o novim trendovima i metodama u različitim oblastima hirurgije, promovisanje timskog rada i upotrebe savremenih tehnologija i podsticanje kontinuirane razmene ideja.


Želja nam je da prezentujemo stručnoj javnosti nova znanja na području urgentne, kolorektalne, digestivne i transplantacione hirurgije i ukažemo na doprinos novih farmaceutskih tehnologija. Takođe, želimo da istaknemo važnost integracije i multidisciplinarne saradnje lekara hirurga i drugih specijalnosti.


Poštujući našu zajedničku tradiciju, sa velikim entuzijazmom smo se posvetili organizaciji ovog skupa. Nadamo se da ćete uživati u vrhunskom stručnom programu koji smo vam pripremili, kao i u razmeni iskustava sa kolegama.


Srdačno Vas pozdravljamo,

Doc. dr Miljan Ćeranić

Prof. dr Pavle Gregorić

09.12.2022.
Klinika za urgentnu hirurgiju, Beograd

Za preuzimanje

Hirurška sekcija Srpskog lekarskog društva logo

Poslednje vesti